• iroda@clicktech.hu
  • +36 20 274 8800
  • 1148 Budapest, Adria sétány 10/c
 

Cégünkről

Kezdőlap > Rólunk > Cégünkről

Múltunk

Cégünk 2006 óta áll Megrendelőink szolgálatában az informatika világában. A kezdetekben főként mikro- és kisvállalatok informatikai támogatását láttuk el. Az elmúlt években tudatosan fejlődve, tudásunkat, szervezetünket folyamatosan bővítettük.

Jelenünk

Mára szervezetünk több nagyvállalat informatika rendszerét építette meg, üzemelteti és fejleszti azokat folyamatosan.

Jövőnk

Célunk csapatunk és infrastruktúrális hátterünk további bővítése, szaktudásunk elmélyítése annak érdekében, hogy még inkább professzionális módon tudjuk elvégezni a már ránk bízott és a még ránk váró feladatokat.

Filozófiánk

Megrendelőink összes adatukat és a teljes informatikai rendszerüket ránk bízzák. Ennek a bizalomnak igyekszünk megfelelni nap mint nap a munkánk során és Megrendelőink mellett állni minden informatikai kérdésben, feladatban.

Csapatunk Gépjárműveink
620

Kliens számítógép

146

Szerver számítógép

2

Országban

18

Éve a szakmában

Munkánkra úgy tekintünk, hogy

A számítógépek azért készülnek, hogy megkönnyítsék a munkát Megrendelőink munkatársai számára. Az a számítógép amely nem végzi megfelelően a feladatát, vagy akadályozza a munkavégézést nem teljesíti a célját amiért készült. Törekszünk arra, hogy az általunk üzemeltetett informatikai rendszerek a lehető legmagasabb rendelkezésre állás mellett üzemeljenek.

Az adatok őrzését bízzák ránk Megrendelőink. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy adat ne veszhessen el és ne kerülhessen illetéktelen kezekbe. (Mindeddig ezen önmagunkkal szemben támasztott elvárásnak sikerült hiánytalanul megfelelni.)

Mindezeken felül cégünk sohasem a gyorsan megszerezhető bevételre koncentrál, hanem törekszik előre tekinteni és hosszú távú együttműködésben gondolkodni. Hisszük (és tapasztaljuk), hogy előretekintő hozzáállásunk mindkét fél számára gyümölcsöző együttműködés kialakítását teszi lehetővé.

Tudjuk, ezen elveket bárki megfogalmazhatja. Úgy gondoljuk cégünk azzal emelkedik versenytársai fölé, hogy nem csak megfogalmazzuk ezen elveket, hanem nap mint nap (igyekszünk) meg is felelni azoknak.