• iroda@clicktech.hu
  • +36 20 274 8800
  • 1148 Budapest, Adria sétány 10/c
 

IT beszerzések

Kezdőlap > Szolgáltatások > IT beszerzések

Beszerzés

IT beszerzések

Cégünk az évek során az ügyfeleinél szinte kizárólagos IT eszköz beszállítóvá vált. Így ügyfeleink amellett, hogy egy kézből szerezhetik be IT eszközeik és üzemeltethetik azokat, minőségi és kipróbált szállítók termékeiből építhetik fel teljes IT rendszereiket (az irodai számítógépektől, szerver szobák teljes beszerzéséig).

A termékek kiválasztásakor két fő szempontot veszünk figyelembe: A termékek produktív környezetben kell, hogy teljesítsenek. Fontos, hogy megbízhatóan üzemeljenek, így általában un. brand gyártók (Dell) termékeit javasoljuk beszerzésre. Az adott beszerzés tekintetében minden esetben felmérjük az igényeket és a termékek kiválasztásakor fokozottan figyelünk azok ár / érték arányára.

Törekszünk arra, hogy az adott célra ésszerűen a lehető legjobb terméket ajánljuk. Cégünk széleskörű és megbízható beszállítói hálózatot épített ki mára. Ennek köszönhetően kollégáink széles választékot, nagy raktárkészletet és rugalmas beszállítói partnereket tudnak elérni a megkeresések feldolgozásakor. A szállított brand termékek magyarországi képviselővel jó munkakapcsolatot alakítottunk ki, így számíthatunk a támogatásukra a beszerzések és az esetleges garanciális ügyintézesekkel kapcsolatban.

Miért minket válasszon?

  • A beszerzett termékekre felelősséget és garanciát vállalunk.
  • A termékeket adott és egyeztetett célra ajánljuk ki és szerezzük be Megrendelőinknek. Amennyiben a termék nem az elvárt módon, a megbeszéltek szerint működik, Cégünk vállalja a felelősséget a termék felett és gondoskodik a megbeszélt cél eléréséről
  • Eszközével bármi történjen, annak garanciális ügyintézését, javíttatását lebonyolítjuk