• iroda@clicktech.hu
  • +36 20 274 8800
  • 1148 Budapest, Adria sétány 10/c
 

Csapatunk

Kezdőlap > Rólunk > Csapatunk
Orbán Andor

Orbán Andor

Tulajdonos ügyvezető

Azt hiszem elég hamar eldőlt, hogy informatikával fogok foglalkozni. Nem lehettem több nyolc évesnél. A gyermekkori álomból mára hivatás lett. A szakmán kívül időm jó részét Családom teszi ki. Emellett igyekszem minél több mozgást, sportot beiktatni az életembe.

A szakmai munkám az iskolai tanulmányaim után közvetlenül kezdtem. 2006-ig szinte kizárólag a szakmában dolgoztam mint rendszergazda. A cég megalakulása óta önmagam és a céget folyamatosan fejlesztve jelentős szakmai és vezetői tapasztalatra tettem szert. Igyekszem ezt a tudást tovább bővíteni és kamatoztatni a ránk váró feladatok elvégzése során.

Lengyel Csaba

Lengyel Csaba

Kereskedelmi vezető

Igazi, vérbeli informatikusnak gondolom magam, akit a mai napig elvarázsol egy újítás, egy új szoftver, egy újabb "kütyü", és nem utolsó sorban akár egy jó játék is, ami nagyon jó alap a munkámhoz, hisz mindenkinek, mindenből igyekszem a legjobbat, a "legszemélyreszabottabbat" megtalálni.

Kötődésem a mai munkámhoz nem új keletű, előző munkahelyemen kereskedelemmel foglalkoztam. Az ügyfeleink kiszolgálását személyes ügyemnek tekintem, ha kell éjjel, ha kell hajnalban keresem az ügyfelünk számára a legmegfelelőbbet, legjobbat, persze úgy, hogy figyelembe veszem az ár-érték arányokat. Jó érzés, hogy 10 éve erősítem a Clicktech csapatát.

Domonkos Rajmund

Domonkos Rajmund

IT Project Manager vezető Informatikus

Gyerekkorom óta foglalkozok számítógépekkel. Ami az informatikához köthető minden érdekel.

Iskolai tanulmányaim befejezését követően azonnal elhelyezkedtem a szakmában, ahol újabbnál újabb kihívásokkal, megoldandó feladatokkal találtam magam szemben. Több éves szakmai tapasztalattal még mindig úgy érzem, hogy van tovább...

Lovas Zsolt

Lovas Zsolt

Informatikus

Abban a szerencsés helyzetben érzem magamat, hogy munkám számomra egyben a hobbim is, így folyamatosan fejlesztem magamat és tudásomat. Szeretek a természetbe járni, kirándulni, ezért amikor csak tehetem elmegyek. Sport szinten aikidó és katori tanulásával, gyakorlásával töltöm estéimet.

Szakmai utamat gyerekkoromban kezdtem el, már akkor érdeklődést mutattam a számítástechnika iránt. A kor előrehaladtával egyre inkább éreztem, hogy ebbe az irányba fogok elmozdulni, ennek okán Ismereteimet egyetemi végzettséggel egészítettem ki A tanulmányi időszakom alatt informatikával vagy ahhoz kapcsolódó munkával foglalkoztam, ezért az élet számos területén szereztem tapasztalatot akár IT-s feladatok ellátása terén, akár gyengeáramú kivitelezőként. A tapasztalat szerzést most vállalati rendszerek üzemeltetésével folytatom.

Závecz Balázs

Závecz Balázs

Informatikus

Sokáig nem tudtam milyen terület áll igazán közel hozzám. Az érettségi után azonban rájöttem, hogy az informatika lesz az én világom. A szabadidőmben fontos szerepe van a sportnak, a főzésnek és a páromnak. Persze nem ebben a sorrendben.

A főiskola után rendszergazdaként sikerült elhelyezkednem és lehetőségem nyílt egy intézmény informatikai rendszerének kialakításában, mely szakmai fejlődésemnek szabad teret adott. A feladat volumene által nagyon sok tudást illetve tapasztalatot sikerült szereznem, melyet igyekszem tovább bővíteni. Munkámban törekszem mindig naprakész maradni illetve a feladataimat hatékonyan ellátni.

Bednárik Krisztián

Bednárik Krisztián

Rendszergazda

Az évek során több egymásra épülő képzést végeztem el, majd BSc diplomát szereztem. Szeretem a jó társaságot és a szabadban főzést, ebben találtam meg hobbim is.

A szakmába úgy csöppentem bele, hogy először voltak informatikai problémák amiket megoldottam, majd elkezdtem megtanulni hogyan és mit kell helyesen csinálni, mert érdekelt a működése is. A tanulás mellett mellékállásban is sok évet foglalkoztam az informatikával, mely mostanra már főállássá vált. Érdekelnek a rendszerek és azok felépítései, benne található hibáinak keresése. Folyamatosan bővítem ismereteim és tudásomat.

Bereczki József

Bereczki József

Informatikus

A Commodor 64 korszakában varázsolt el az informatika, melyet főleg játékként használtam. Ennek hatására vásároltam első számítógépemet, és kezdtem el nonformális úton megismerni annak működését. Tudtam, hogy ez a terület az, amit hobbiként és munkaként is örömmel végzek. Az élet felkínálta lehetőséggel élve formális oktatásban végeztem el a szakma alapjait, megszerezve a rendszergazda és programozó OKJ-s végzettségemet.

2000. óta dolgozom a szakmában, ami lehetőséget adott arra, hogy képességeimet kibontakoztathassam. Folyamatosan képzem/képeztem magam többek között a Microsoft képzésein. Tapasztalatom van általam tervezett és kivitelezett iskolákban kialakított hálózati rendszerek kiépítésében. Munkám során tapasztalatot szereztem informatikai termek kialakításában, berendezésében. BSc Mérnökinformatikus diplomám megszerzése után döntöttem úgy, hogy az addigi megszokott és szinte már rutinná vált feladatokat magam mögött hagyva, új kihívásokat keresek, így kerültem a céghez. A családnak központi szerepe van az életemben. Örömmel járok barátaimmal sportolni, de szeretek olvasni vagy ismeretterjesztő filmeket nézni.

Nagy Zénó

Nagy Zénó

Informatikus

Kiskorom óta érdekel az informatika világa így hamar eldőlt, hogy ez irányban fogom tanulmányaimat folytatni. Szeretek az embereknek segíteni és az a célom, hogy mindennemű problémát meg tudjak oldani, mindenki elégedett legyen a munkámmal és megbecsüljenek mert az eddigi tapasztalataim alapján ez a legfontosabb.

8 éve dolgozom rendszergazdaként. Eddig iskolában,rendőrségnél,kórházban,több cégnél is szerencsét próbáltam de ilyen jól nem éreztem még magamat sehol sem mint a ClickTech-nél. Nagyon örülök neki, hogy egy ilyen remek csapatban dolgozhatok ahol értékelik a munkámat és tudok fejlődni.